If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
изобщо не държат моите.
Някой борил ли го е това? Колко струват нови, колко втора ръка? Смяната трудна ли е?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Смяната е лесна (поне така ми се струва) - моите и те изпускат, ама аз рядко си отварям багажника и още не съм ги оправил. Напролет ще направя една пълна профилактика(живот и здраве) и ще оправя това
Смяната е лесна - става за 5 минути! Цените са променливи ! Наличността - незадоволителна !
Александър ауто: имаха преди 2-3 седмици, но по 60 лева бройката (уж оригинал)
ТиН: някакви за по 15-20 лева единия, но не се знае кога ще ги получат
В някакъв магазин на Симеон предлагаха два вида едните мисля италиански за 50 лева двата, а другите бразилски ( предполагам Кофап) за 40 лева двата. Проблема е, че Симеон е далече, мен ме мързи , а трябва да ходя поне два пъти - единия да ги поръчам и да оставя капаро, втория да си ги получа на следващия ден. Иначе твърдо съм се заинатил да си ги сменям, но ще трябва да се сетя в някой ден, в който ината да е по-силен от мързела
"талЯнеца": 5 лева бройката, но има по една две бройки; състояние: ако не по-лошо от на моите, то поне не са забележително по-добри; смисъл: ник'ъв смисъл да се купуват от там(е може и да имаш късмет); извод: внушаваш си, че ТРЯБВА да ги смениш и си купуваш нови
ет то по-зле от моите май няма накъде. моите изобщо не държат багажника отворен! Добре, че почти не го ползвам - ~веднъж месечно.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
като ги окривиш се оправят
моите държът вече 1 година,защото в Русе по-евтини от 70лв няма
Имааааааа. Евро 07 - 50 лв.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Roosevelt
Comment